🧡 Opplev Lyngenfjordregionen 🧡

En perle mellom Tromsø og Alta 

En destinasjon som virkelig lar deg få komme tett på den arktiske naturen, årstidene, kulturen og det nordnorske folket. Destinasjonen er merket som et bærekraftig reisemål og her kan du få fantastiske naturopplevelser hele året. Kjent for toppturer i Lyngsalpene, fisketurer på Lyngenfjorden, elvebåtturer til Mollisfossen, øyriket Skjervøy, Reisa Nasjonalpark og mye mer. Utforsk vår nettside for tips og inspirasjon.

Velkommen til Lyngenfjordregionen, en region full av kontraster!

 

Nordlys og vinter i Nord Norge

Fra september til april er det mulig å se nordlyset danse på himmelen. Vil du oppleve nordlyset, sjekk ut våre ulike nordlyspakker med vinteraktiviteter på dagen og sjansen til å se nordlyset på kvelden. De siste årene har vi vært så heldige å ha hval utenfor Skjervøy, hovedsaklig i perioden november - januar. Når solen kommer tilbake etter mørketiden er tiden inne for toppturer på ski, sjekk ut våre toppturpakker for inspirasjon til en skiferie i Lyngsalpene.

Vinter og nordlys opplevelser i Nord Norge

I regionen rundt Lyngenfjorden kan du komme tett på naturen. Vinterstid kan du være med på aktiviteter som hundekjøring, skuterturer, trugeturer, hvalsafari og mye mer. 

Bestill din Lyngenfjord opplevelse

Bestill overnatting
Bestill aktivitet

Bestill overnatting

Bestill aktivitet